Oystein’s water ’07

Stine spurde meg så vent om eg ikkje kunne reklamera litt for henner kjære Øysteins arrangement, Oysteins Water ‘07, utanfor Kristiansand den 7 og 8 juli, og sidan eg ikkje er så vanskeleg å be, så gjer eg det.

Den 7 og 8 juli vert det altså som nevnt masse morro og sprell på Dvergsøya utanfor Kristiansand. [Kart] Hendinga er dedikert til vass-sport og anna sommarmorro. Så då er det berre å pakka redningsvesten og dra avgarde. Underteikna er diverre noko oppteke med slåttonn på gitt tidspunkt…men men. Kan ikkje få med seg alt heller.

Meir info finnst på kite.no og oysteins.com.

1 Comment on "Oystein’s water ’07"

  • Så kjekt at du jor dæ her! Tusn hjarteleg honeybump;) Dessverre vart kji eventen nåkkå av i første omgang pga stort regnfall, men ny dato kjæm snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *