Vis meg korleis!

I vinterferien handla eg meg ei flott bok – “Show me how“. Den har hundrevis av grafiske eksempel på korleis ein kan gjere ulike ting. Favorittane mine, om enn noko usansynlege, er:

1. Korleis bryte med ei krokodille.
2. Korleis ta i mot ein baby i ei drosje.
3. Korleis klyppe navlestrengen på ein baby.

Sistnemnde er ein naturleg oppfølgjar til nummer to på lista.

Av dei meir aktuelle har eg sett i gang eit prosjekt i vindaugskarmen. Det er inne i si femte veke no skulle eg tru.

Prosjektet går rett og slett ut på å dei a fram sitt eige avicadotre frå ein avokadostein.

Foreløpig veks det fint, men eg er litt uroa over kvar eg skal gjere av det etterkvart. Om nokon har ein varm plass som treng litt grønt kan eg gjerne donere bort denne…sånn om ein 2-3 år skulle eg tru.

2 Comments on "Vis meg korleis!"

  • Hehe, stilig 🙂 I min vinduskarm spirer basilikum, lavendel, rosmarin og en cherrytomat-plante som forhåpentligvis en dag får tomater på seg. (Sånn at den gjør noe annet enn bare å stå der og lukte vondt…) Kanskje de får følge av en avokadostein?! Men kunne trenge en nærmere forklaring på de pinnene som stikker ut rundt forbi..

    Prøvde å skaffe meg morell- og kirsebærtrær med en ladning bær fra Hardanger for 2 år siden, men ingen ting ville spire. Litt skuffa da. Kanskje du har løsningen på det problemet også? 🙂 (Men jeg vil ikke kjøpe et “ferdig” tre, så det er IKKE en løsning som er aktuell) 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *