Viva España!

Jaggu. Da har vi kommet GODT i gang med stuieåret 06/07’s første praksis. Først uka er allerede gått, og vi har opplevd MASSE. Ble møtt av Kennet og Gry og en kvelende varme på flyplassen utenfor Malaga da vi entra Spanien for drøyt ei uke siden nå, etter det har det gått slag i slag.

Vi har farta rundt omkring hele solkysten, vært å sett på utrolig lukseriøse båter og tatt en dagstur til Marokko der vi fikk oppleve….uhm….vel…du har ikke opplevd kjøpepress før du har vært der, for å si det sånn. Men hele Marokkoseansen var egentlig en veldig ambivalent sak….veldig glad for å ha vært der, men og veldig forundret over hvordan det går ann å stelle det til for seg selv. 😐 Nuvel….

Akkurat i dag regner det. Slik har det egentlig vært mye av i det siste. Nå vet jo ikke jeg mye om spansk meterologi, men når det ikke har regnet siden mai, og vi presterer å oppleve 4-5 regndager på de første to ukene mens vi er her…ja da sier det seg vel selv at vi har vært litt uheldige. Men jeg klager absolutt ikke. Det å kunne sette seg på verandaen i next to nothing om morgenen og innta en litt sær frokost sammenlignet med norske forhold….ja det er noe en bare må oppleve.

Skolemessig har vi fått 5-7 klasse. Det er en livlig gjeng for å si det sånn. Tre jenter av totalt 21 elever, så det sier seg vel kanskje selv at lydnivået gjerne blir høyt til tider. Men desto mer utfordrende.

Ellers vil jeg bare nevne i forbifarten at jeg for min del har levd ett utsvevende liv hva anngår det kulinariske. Jeg kan nevne bl.a kylling (med synlige fjær), struts (meget godt), red snapper (fisk), cous-cous, shish-kebab (moroccan style)….og sist men ikke minst, mine to største bragder….blåskjell og blekksprut. Danker garantert ut joikakakene på rimi!

Men alt i alt….vi har det meget bra og lærer MASSE! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *