Jubileum

Det er gått ni år sidan eg oppretta min konto hjå seti@home. Seti@home er ei prosjekt der du dedikerer reknekraft frå datamaskina di, til å arbeide for stjernekikkarar i USA der dei leiter etter ukjend liv i rommet. Det er kanskje det mest kjende prosjektet, men det finst andre alternativ du kan låne datamaskina di til og….dersom små grøne menn ikkje heilt er din ting.

Om den litt påkosta reknemaskina di likevel står på, og du ikkje brukar ho meir enn den tida det tek å klargjere laget ditt til årets Tour de France, ja då kan dette vere ei grei sak å la ho nyttegjere seg av.

Som ei bursdagsgåve til meg sjøl og BOINC-prosjektet som seti@home er ein del av, laga eg meg og ein konto for å spå veret. At datamaskinar vert nytta til dette bidreg vel og sansynlegvis til at nettopp veret endrar seg ekstra fort…vinninga som gjekk opp i spinninga?

seti@home jubilé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *