Kontrastar i kvardagen…

I går gjekk eg og Jan Tore rundt i Tokyos gater med høge skyskraparar på alle sider i ein temmeleg stressande by. Tempoet der er høgt og volumet like så.

Idag landa me med fly på Cairns International Airport etter ein 7 timars lang flytur frå Narit International eit par timar utanfor Tokyo. Overgangen var temmeleg stor. Frå eit litt surt, pjuskete haustver i Tokyo der ein strengt tatt ikkje kunne gå rundt i shorts som eg endte opp med å gjera er me nå i “syden”.

20 grader klokka 6 om morgonen gjer godt! Det låg eit røykteppe over byen då me kom. Skogbrann. Men bussjåføren var ikkje særleg uroa, så me sjekka inn på hotellet og gjekk ut for å finna ein liten matbete før me slengte oss på sengene. Vart liggande og drøyma til klokka 2. Men trøyttheita sit likevel godt i endå, så det vert nok ein tidleg kveld. Og med tanke på at me i morgon tidleg skal avgarde 08.10 og ut på Great Barrier Reef og snorkla. Så det nyinnkjøpte undervass eingongskameraet er klargjort og eg gler meg til å få nokre flotte bilete frå verda under vatnet der.

Shrine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *