“Da erre slutt..”

Omsider, etter fire lange/korte år (alt etter korleis ein ser på det) er det slutt. I dag fekk eg min siste karakter med stempel frå Høgskulen i Volda…og berre så det er sagt: det vart ein ståkarakter igjen! Glad for alt ein slepp å ta opp att!

Så då sit eg altså der…med 280 studipoeng, og sikkert 280.000 i studielån og er klar for vaksenlivet. Eg er redd denne epoka kjem til å flyga avgarde fortare enn nokon av det dei føregåande har gjort! Ein får altså trø inn bremsa så godt ein kan på eit tidleg tidspunkt så ikkje heile livet spring i frå ein.

Og det er jo akkurat det eg gjer no. Vitjar gamle kjente. Der er flott at være Norsk i Danmark! Og Danskerne er et meget fortreffelig folkeslag. Kanskje ein skulle vurdert å starta som lærar her etterkvart? Gjekk forbi eit par skular her i går, og ein sparar jo fort nokre hundre tusen på å ha ein sykkel, framfor ein bil. Pengar spart er jo pengar tent. Nuvel…

Før alt det tek til, så vert det nokre dagar til her i syden med fotball og flott vejr i eit land som flyt over av freske frøkener! Livet det er godt. Mejet godt!

PS! I dag åt et den klassisk danske “knækker” (rød pølse for uinnvidde) og syklet ut til Havfruen

4 Comments on "“Da erre slutt..”"

  • Gratulerer, lærer Sinnes!

    Nå får du passe på å invitere meg til kaffe og kaker i Sandnes da 🙂

  • Jau takk. Tenkjer forøvrig det vert te….men muligens med ei potensielt mean blautkake. 😛

  • Grattis ja:) pene frøkener i danmark altså? æ d der du ende opp te slutt kanskje:) du må fortell me kåss det der voksenlivet funke du da.. æ itj sekkert e fæ opplev dæ.

  • Jo takk. Ganske mye lekkert å se på. Faktisk så mye at en risikerer å få nakkesleng…av å sykle!

    Voksenlivet har du jo prøvesmakt på alt da..du jobber jo faktisk mens du studerer. Det er da langt mer enn det jeg noensinne gjorde i mine fordoms studiedager

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *