Andre sida av jorda…

Som barn var eit av mine store favorittprogram på Barne-TV forteljinga om den vesle Tigeren og den vesleden vesle Tigeren og den vesle Bjørnen Bjørnen som reiser til Panama. Panama er langt unna. I min barndoms verden, var det heilt på andre sida av jorda, men etterkvart som er har utvikla mitt verdssyn, så har et no funne ut at Panama berre ligg omtrent halvvegs rundt jorda.

Men idag gjorde eg ei oppdaging på det velkjende internettet med Google Earth som eg tidlegare har omtala i lovande ordlag. Ein glup fyr har laga eit tillegg til dette programmet, og dette tillegget gjorde meg i stand til å finne ut på ein prikk nøyaktig kvar er ender opp dersom eg tek spada fatt og grev meg nedover i bakken under senga eg har ståande heime, og tvers avgarde på andre sida av jorda. Eg kan roe dei som måtte tru at dette skulle lage ein snarveg til Kina. Faren er faktisk større for at Sinnes ville blitt ein tettstad med strandline. Ta ein titt på bileta under… 🙂

Utgangspunkt for graving….Motsatt side av jorda

Det viser seg nemleg at eg ville dukka opp ein stad mellom New Zealand og Antarktis….happy digging!

Leave a Reply

Your email address will not be published.