Ananas HaPå – oppfylging

Som respons på e-posten eg sendte til Nestle Norge i går og spurde om Ananas HaPÅ fekk eg dette svaret;

Takk for mail og interesse for HaPå.

Når det gjelder beslutningen om nedleggelse av Hamarfabrikken som nylig er fattet, er det riktig at noe av vårt sortiment skal flyttes til Finland. Dette gjelder imidlertidig kun barnemat. Vi jobber enda med alternative løsninger for HaPå-produksjon i Norge. Det er derfor for tidlig å si noe om utfallet i denne saken. Men vi håper selvfølgelig å kunne bevare dette produktet i vårt sortiment.

Når det gjelder Ananas HaPå, ble dette produktet tatt ut av vårt sortiment da det solgte for dårlig, slik at butikkene ikke lenger ønsket det i hyllene sine. Jeg viderefører likevel din henvendelse til ansvarlig på HaPå i Norge slik at han ser de ønskene som kommer inn.

Ønsker deg en riktig fin sommer.

Med vennlig hilsen
Liv Sjølie
Forbrukerkontakt
A/S Nestlé Norge

Med andre ord…om nok av dykk sender ein e-post til Nestle og spør om nettopp Ananas, eller mørk sjokolade for den del og kvifor dei ikkje er å skaffa, så er i alle fall sjansen der for at det dukkar opp att. Peis på!

4 Comments on "Ananas HaPå – oppfylging"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *