At rænse kammer og klædersbørster

Man burde vænne sig til at rense kammene hver morgen blot ved at trække noget vat gjennem kamtænderne. Ved denne fremgangsmaate, som kun tar et par minutter, blir kammen like saa ren som da den var ny, og man risikerer ikke at tænderne knøkker, hvad der jo let kan ske naar man f.eks. renser med papir, hyssing og lignende. Fra tid til anden maa klædersbørsten ogsaa rænses, især hvis man har benyttet den til møkrt tøi og nu skal børste lyse klædningsstykker med den. Det er ikke heldig at rense den for ofte med sæbevand, da det kun gjør haarene bløte. Man skal blot ta et ark hvitt papir, lægge det mot en bordkant, og vedbli at børste paa papiret indtil smudset har avsat sig, og intet mere av dette sees naar man prøver at børste paa et rendt stykke av papiret. Saa kan man trygt anvende børsten til ganske lyse klædningsstykker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *